CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Contact » Despre livrare si plata


LIVRARE si PLATA


1. Curieratul rapid

Pentru orice comanda cu valoare mai mica de 400 lei (pret DEPOZIT), pretul pentru transport este de 20 lei / per colet.  Astfel, daca mai aveti rude, prieteni, cunostinte care folosesc aceste produse, va recomandam sa comasati comenzile pe o singura adresa de livrare, urmarind astfel sa totalizati o comanda de peste 400 lei pentru a beneficia de livrare gratuita.

Livrarea se face in maxim doua zile lucratoare (daca produsele exista pe stoc).

Cum beneficiati de LIVRARE GRATUITA prin curier?

Pentru orice comanda care depaseste 400 lei (pret DEPOZIT), fie ca este doar pentru dvs. sau este o comanda pe care o faceti impreuna cu alte persoane si se livreaza la o singura adresa, beneficiati de livrare GRATUITA.


Plata se va efectua de catre dvs. ramburscatre reprezentantul firmei de curierat rapid, la primirea coletului la adresa de livrare specificata. Veti primi chitanta pentru suma achitata (nu uitati sa soliciti chitanta!).


2. Posta Romana

Livrarea se face in maxim sapte zile lucratoare (daca produsele exista pe stoc). Veti fi instiintat la adresa declarata prin aviz postal, dupa care va veti prezenta la Oficiul Postal de care apartineti, pentru ridicarea coletului.

Pretul pentru transport este de 12 lei/ per colet. Pot aparea diferente in functie de valoarea comenzii si greutatea coletului (detalii la telefon).

Cum beneficiati de LIVRARE GRATUITA prin posta?

Pentru orice comanda care depaseste 400 lei (pret DEPOZIT), fie ca este doar pentru dvs. sau este o comanda pe care o faceti impreuna cu alte persoane si se livreaza la o singura adresa, beneficiati de livrare GRATUITA.

Plata se va efectua prin mandat postal, la ridicarea coletului de la Oficiul Postal.

Despre livrare si plata (produse Vita Crystal)

logo
LIVRARE si PLATA1. Curieratul rapidLivrarea se face in maxim doua zile lucratoare (daca produsele exista pe stoc).Pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 Ron la pretul de DEPOZIT, valoarea livrarii este de 20 Ron / comanda. Astfel, daca mai aveti rude, prieteni, cunostinte care folosesc aceste produse, va recomandam sa comasati comenzile pe o singura adresa de livrare, urmarind astfel sa totalizati o comanda de peste 400 Ron pentru a beneficia de livrare gratuita.Cum beneficiati ...[detalii]

Despre livrare si plata (alte produse decat Vita Crystal)

logo
LIVRARE si PLATA1. Curieratul rapidLivrarea se face in maxim doua zile lucratoare (daca produsele exista pe stoc). Veti fi instiintat telefonic cu privire la ziua livrarii, intervalul orar de livrare 09:00 - 17:00.Tariful este 20 lei/per colet. Pot aparea diferente in functie de adresa de livrare si greutatea coletului (detalii la telefon).Plata se va efectua de catre dvs. ramburs, catre reprezentantul firmei de curierat rapid, la primirea ...[detalii]