CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Utile » Filme

Vindecare prin dedublare astrala

"Unul dintre marile beneficii ale experientelor din afara corpului este ca in timpul experientei poti sa aduci vindecare fiintei tale si altora. Doar prin exprimarea intentiei. Daca intentia ta este de vindecare, vindecarea va avea loc. Daca esti deschis si receptiv ca vindecarea sa se produca, daca intentia ta este focalizata asupra vindecarii, atunci iti va fi oferit acel tip de energie. Cheia este sa-ti focalizezi intentia: Vindecare - Acum. Exprima o intentie simpla, directa, focalizata. Si apoi fii deschis sa primesti. Si ea va aparea.
Dedublarea in afara corpului fizic este o cale directa si puternica pentru a ne accelera evolutia proprie dincolo de materie.

Iar evolutia chiar acolo ne conduce. Toti vorbesc despre evolutie, dar uita un aspect important. Evolutia nu implica schimbari in planul fizic. Acestea apar ca un rezultat. Evolutia implica transformarea noastra spirituala, de la o fiinta materiala la una spirituala care are capacitatea de a crea orice realitate, de a-si crea si modifica prpriul destin. Noi suntem fiinte spirituale nelimitate care au capacitatea de a-si crea propria viata, mediul inconjurator. Avem capacitatea nesfarsita de a crea tot ceea ce avem nevoie. Dar trebuie sa acceptam aceasta."

William Buhlman

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.