CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Utile » Retete vegetariene

Sos tarator libanez


Pentru 1 portie


Ingrediente:

  • 4 linguri pasta tahini (pasta de susan)
  • 1/2 cana suc de lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de sare

Mod de preparare:


Diluati pasta tahini in sucul de lamaie. Pisati usturoiul cu sarea. Mixati apoi sucul de lamaie cu usturoiul. Puteti pastra sosul chiar si 2-3 zile in usturoi deoarece sucul de lamaie are proprietati de conservare.



Se poate servi cu Chiftele cu naut.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.




Comentarii:
1. Macineanu Maria-Irina la 03.02.2015 15:15:11
Foarte bun sosul! Eu il fac de fiecare data cand gatesc chiftelute sau \"Degetele\" de pui