CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Aminoacizi » Amino Glutamin

Amino Glutamin ( 250 capsule )


Pret DEPOZIT:     167 RON
Pret CATALOG:    
209 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 250 cps
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 27.9


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:


L-glutamina, care poate fi considerata „mama” tuturor compuşilor amino, este cel mai popular aminoacid. Are rol in mentinerea echilibrului hidric al spatiului delimitat de membrana celulara, marind volumul celular (efect de volumizare celulara).

L-glutamina nu este un aminoacid esential, ci doar potential-esential, deoarece poate fi sintetizata in organism. Cu toate acestea, in cazul unei nevoi crescute este necesara suplimentarea acestui aminoacid prin aport extern.

L-glutamina este raspândita in: tesutul osos, pulmonar, ficat, creier şi peretele gastric. Circa 60% din rezerva noastra de L-glutamina este stocata la nivelul tesutului osos.

60% din totalul aminoacizilor prezenti in celulele musculaturii scheletice este format din glutamina, adica din cei 18 aminoacizi, glutamina reprezinta 60% din tesutul muscular. In anumite conditii, cum ar fi solicitarea fizica intensa, rezervele de  glutamina se pot epuiza. Nivelul glutaminei poate scadea cu un procent de pâna la 50%. In aceste situatii apare necesitatea suplimentarii rezervelor de glutamina cu ajutorul produselor de tip supliment alimentar.

Proportia de glutamina din muşchi depinde de mai multi factori printre care ranile, stresul, alimentatia deficitara, foametea. Din aceste motive şi in aceste  circumstante, glutamina este considerata un aminoacid esential.

Principalele actiuni:
  • Are rol in stimularea creierului prin capacitatea de legare a unor mari cantitati de amoniac cu potential inhibitor. Ajuta la dezvoltarea capacitatii intelectuale,  imbunatateşte spiritul de observatie, amelioreaza starile de epuizare mentala.
  • Poate fi folosit ca adjuvant in tratamentul alcoolismului. 
  • Faciliteaza vindecarea ulceratiilor, scade oboseala şi depresia.
  • Are rol benefic in tratamentul impotentei.
  • Faciliteaza vindecarea ranilor, stimuleaza sistemul imunitar şi impiedica aparitia efectelor secundare neplacute ale unor tratamente medicamentoase, cum ar fi chemoterapia.
  • Grabeşte procesul de vindecare in urma interventiilor chirurgicale,  traumatismelor şi in cazul pacientilor cu cancer.
Administrare:

1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

Capsulele se inghit cu multa apa! A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos!

Valoarea nutritivă in DZR*:

DZR = doza zilnica recomandata

                       1 capsula / 2 capsule
Acid L-glutamic:    300 mg  /    600 mg
Total polifenoli:      6,6 mg  /   13,2 mg
din care:
– flavonoide:         4,6 mg  /     9,2 mg
– resveratrol:     0,003 mg  /  0,006 mg

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.