CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Gama Flavin 7 » Flavin 7 lichid - extract din suc de fructe


Flavin 7 lichid - Cand avem nevoie de Flavin 7?


De ce se numeste FLAVIN 7?

Pentru ca acest sirop contine flavonoide rosii extrase din 7 fructe (struguri rosii, mure negre, cirese negre, coacaze negre, soc, porumbele, prune). Important de subliniat: FLAVIN 7 este un concentrat 100% natural, nu contine conservanti, coloranti, emulgatori, substante nocive de orice natura.

Ce trebuie sa stim despre flavonoide?

Flavonoidele sunt produsele secundare din metabolismul plantelor fotosintetice, care apartin categoriei compusilor de tip polifenoli. Acestea determină culoarea plantelor, dirijeaza reactiile enzimelor, filtrează razele UV nocive, protejeaza impotriva parazitilor, tocmai de aceea mai sunt numiti ca “sistemul imunitar al plantelor”.

„Cine a consumat FLAVIN 7, a fost satisfacut. E bine să privesti fetele oamenilor cand se simt mai bine si sunt satisfacuti. Astfel nu mai este nimic de adaugat.”
Szabó László, inventator

„FLAVIN 7 nu este panaceu, ci doar elixirul substantelor minunate ce se gasesc in natura.” Szabó László, inventator

Citeste mai multe detalii aici: Cand avem nevoie de Flavin 7?


Din aceasta categorie va recomandam:

Flavin 7 lichid ( 200 ml ) - extract din suc de fructe

logo
Pret DEPOZIT:    112 RONPret CATALOG:   140 RONFurnizor: Vita Crystal ResearchCantitate: 200 mlTip produs: 1 flaconPuncte valorice: 10Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:COMANDA (Vita Crystal)LIVRARE SI PLATA Flavin 7 este un extract molecular de bioflavonoide rosii din fructe, cu efecte biologice ...[detalii]

Flavin 7 sirop ( 500 ml ) - extract din suc de fructe

logo
Pret DEPOZIT:    176 RONPret CATALOG:   220 RONFurnizor: Vita Crystal ResearchCantitate: 500 mlTip produs: 1 flaconPuncte valorice: 35Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:COMANDA (Vita Crystal)LIVRARE SI PLATA Flavin 7 este un extract molecular de bioflavonoide rosii din fructe, cu efecte ...[detalii]