CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Gama Flavin 7 » Cardio Flavin 7+

Cardio Flavin 7+ (90 capsule)


Pret DEPOZIT:      95 RON
Pret CATALOG:   
119 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 90 capsule
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 19.7


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:


Sanatatea este importanta! Cardio Flavin7+ contine bioflavonoide rosii, cozi de cirese si visine, plante medicinale (paducel, porumbe) care imbunatatesc circulatia sangvina.

Ce trebuie sa stim despre bioflavonoidele rosii?

Bioflavonoidele rosii au un efect pozitiv marcant asupra inimii si asupra sistemului circulator, prin faptul ca inhiba oxidarea acizilor grasi in membrana celulara. Scad nivelul de colesterol, scad riscul aterosclerozei, maresc elasticitatea vaselor sanguine si asigura un efect protector impotriva trombozei. Prin consumul regulat de bioflavonoide rosii, putem preveni, ameliora si chiar vindeca bolile cardiovasculare cauzate de stres sau de o alimentatie incorecta.

Ce trebuie sa stim despre cozile de cirese si visine?

Au o pronuntata capacitate de a tonifia cordul, si prin acest mecanism exercita un efect de prevenire a infarctului miocardic. Componentele active continute in aceste fructe, si anume: procianidinele si bioflavonoidele rosii, contribuie fara indoiala la obtinerea efectelor principale, mai sus-mentionate. Din punct de vedere stiintific, s-a demonstrat ca pot fi cu succes utilizate ca si tratament complementar in cazul scaderii randamentului inimii imbatranite, in durerile precordiale, in dereglarile de ritm cardiac. Nu se cunosc contraindicatii si desigur, daca este vorba de o patologie mai severa, ele vor acompania tratamentul medical specific. Consumul pe termen lung nu are efecte adverse.

Ce trebuie sa stim despre paducel?

Paducelul este o planta medicinala, care ocupa primul loc in topul plantelor care imbunatatesc oxigenarea inimii. Intareste inima suprasolicitata, ajuta la oxigenarea muschiului cardiac, totodata asigura sursa de glucoza a acestuia, regleaza ritmul cardiac si, prin toate acestea, are efect de calmare si echilibrare, fiind de mare utilitate in patologia cardio-vasculara. Are efect de sustinere a activitatii inimii imbatranite, obosite, suprasolicitate, mai ales in cazul persoanelor care traiesc incontinuu intr-un mediu stresant. Are efecte evidente in cazul scaderii randamentului cardiac, in durerile precordiale de tip angor pectoris si de asemenea in unele dereglari de ritm cardiac. Consumul de paducel este recomandat in scop profilactic, dar si curativ dupa un infarct usor.

Ce trebuie sa stim despre porumbe?

Inca din antichitate, porumbele au fost recomandate pentru tratarea bolilor cardiovasculare. Fructele acrisoare scad nivelul grasimilor din sange, prin efectul stimulator al metabolismului, sunt usor depurative si eficace pentru curatirea rinichilor prin eliminarea apei. Preparatele din porumbe curata sangele si intaresc organismul. Boabele au un continut semnifi cativ de vitamina C, 60mg/100g, si de asemenea sunt bogate in acizi specifici.


Administrare: 

2 capsule de 2 ori pe zi, se poate creste in functie de recomandarea medicului pana la maxim 2-3 capsule de 3 ori pe zi. 

Se recomanda inghitirea lor cu multa apa.

Valoarea nutritiva īn doza zilnica:

4 capsule 6 capsule 9 capsule

Sāmburi de struguri: 100 mg 150 mg 225 mg

Total polifenoli:  26,6 mg  39,9 mg  59,84 mg
din care flavonoide: 18,6 mg  27,9 mg  41,85 mg


Componente principale: 

pulbere de codita de visine si de cirese, extracte uscate din coji de cirese negre, seminte si coji de: struguri rosii, coacaze negre, mure, sorg, coji de soc, coji de prune, mar, paducel, scoromba (Crataegus).


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.