CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Gama Flavin 7 » Cyto Flavin

Crema din Flavin77 fibre Cyto ( 2x240 g)


Pret DEPOZIT:     208 RON
Pret CATALOG:     
260 RON


Cantitate: 2x240 g
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 43


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:


Frecventa maladiilor derivate din alimentatia irationala si modul de viata necorespunzator a crescut considerabil in intreaga lume.

Cele mai insemnate surse de energie sunt proteinele, lipidele si glucidele, care in sine nu sunt suficiente pentru functionarea armonioasa si echilibrata a organismului. Un rol important in mentinerea starii de sanatate a organismului il joaca vitaminele, sarurile minerale si fibrele alimentare

O alimentatie saraca in fibre predispune la aparitia a numeroase maladii. Lipsa fibrelor din alimentatie este considerata un factor de risc primordial in aparitia tumorilor la nivelul colonului.

O alimentatie bogata in fibre reduce posibilitatea formarii de agenti carcinogeni in urma activitatii bacteriilor din flora intestinala, respectiv scade intensitatea actiunii acestor substante asupra peretilor intestinali. 

Anumite afectiuni metabolice, printre care obezitatea, diabetul zaharat si hiperlipidemia, sunt datorate unei diete sarace in fibre. In prevenirea obezitatii fibrele alimentare joaca un rol important prin impiedicarea fiziologica a valorificarii energiei. Intr-o dieta saraca in fibre acest proces nu are loc. 

Exista doua categorii de fibre: solubile si insolubile. 

Fibrele au un rol important in scaderea nivelului de colesterol din sange. Prin scaderea timpului de tranzit intestinal adica a duratei trecerii bolului fecal prin intestine fibrele impiedica aparitia constipatiei. In consecinta substantele nocive sunt mai rapid eliminate din organism.


Crema din Flavin77 fibre Cyto

Extract din 77 tipuri de fructe, plante si plante medicinale, imbunatatit cu resveratrol, cu EGCG si cu foarte putina stevie.

Resveratrol: compusul longevitatii, prin efectul sau angiogenic neovascular inhiba metastaza si proliferarea celulelor canceroasea. Imbunatateste sensibilitatea la insulina a celulelor.

Galatul de epigalocatechina (EGCG ): este unul dintre cei mai activi polifenoli din ceaiului verde, este un antioxidant de 4 ori mai puternic decat vitamina E si de doua ori decat vitamina C, are efect antitumoral puternic, este solubil in apa si in grasimi.


Compozitia produsului:

Compozitia este aceeasi cu cea de la produsul Flavin77 Family, avand insa in plus fibre (vezi produsul Flavin77 Family).


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.