CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Immuno

Immuno ( 100 capsule )


Pret DEPOZIT:       64 RON
Pret CATALOG:      80 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse. | Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: Vita Crystal Research
Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


Sistemul nostru imunitar se luptă cu agenţii patogeni care cauzează infecţiile. În scopul obţinerii unei protecţii sporite putem utiliza numeroase principii active, în lipsa cărora sistemul imunitar ar fi mai puţin eficient. Un sistem imunitar puternic şi sănătos este capabil de a ne apăra mai uşor faţă de infecţii şi boli.


Principalele domenii de acţiune:

  • întărirea sistemului imunitar;
  • reducerea riscului de alergie.

Componente principale:

vitamina C, ciuperca Ganoderma, usturoi, flori de echinacee (echinaceea purpurea).

Vitamina C:

Această vitamină are o capacitate dovedită de a spori activitatea
sistemului imunitar, atât în caz de boli cât şi în condiţii crescute de stres. Ascorbatul de calciu conţine 114 mg calciu alături de 1000 mg acid ascorbic. Cercetările demonstrează că sub această formă calciul se absoarbe foarte uşor. Ascorbatul de calciu reprezintă forma tamponată a vitaminei C, care este mai puţin acidă şi mai bine tolerată de către persoanele sensibile la preparatele pe bază de acid ascorbic.

Natural sau sintetic?

Acidul ascorbic natural este din punct de vedere chimic identic cu cel obţinut pe cale sintetică. Numeroase studii indică faptul că între cele două forme ale vitaminei C nu există diferenţe clinice semnificative în ceea ce priveşte biodisponibilitatea şi activitatea.

Ciuperca Ganoderma:

Valoarea acestei ciuperci constă în primul rând în
întărirea sistemului imunitar, ceea ce în mod direct sau indirect se răsfrânge asupra întregului organism, influenţând starea de sănătate a acestuia. Acestui fenomen i se datorează efectul antitumoral a ciupercii Ganoderma – fapt confirmat de-a lungul istoricului cercetărilor ştiinţifice în domeniu – primul compus polizaharidic hidrosolubil fiind extras din această ciupercă.

În jurul
anului 1960 s-a demonstrat faptul că extractul obţinut din această ciupercă este eficace împotriva virusului influenzei.

Acest extract s-a dovedit a avea
efect inhibitor şi în candidoze, respectiv infecţii cauzate de virusul herpetic.

Prezintă efect hepatoprotector documentat, neutralizând considerabil şi efectele nocive ale  nicotinei.

Valoarea biologică a proteinelor ciupercii
Ganoderma este net superioară  altor plante şi este comparabilă cu cea a proteinelor animale. În acelaşi timp, din această ciupercă au putut fi izolaţi peste 17 aminoacizi, respectiv numeroase oligoelemente.

Usturoiul:

Efectul antimicrobian al usturoiului a fost exploatat încă din evul mediu,
această plantă fiind folosită de preoţii francezi în scopul protejării împotriva epidemiei de pestă. Este deja pe deplin cunoscut faptul că usturoiul are efect antibiotic împotriva microorganismelor de tipul Staphylococcus, Escherichia, Proteus şi Pseudomonas. Usturoiul prezintă şi efect antiparazitar, fiind în acelaşi timp activ şi împotriva virusului herpetic şi a ciupercii Candida albicans.

Echinacea pururea/angustifolia/echinaceea:

Este un remediu antimicrobian
şi antiinfecţios natural, oferindu-ne protecţie împotriva bacteriilor, viruşilor, ciupercilor şi altor agenţi patogeni. Stimulează sistemul imunitar. Efectul acestei plante medicinale constă în stimularea secreţiei unei substanţe antivirale naturale – a interferonului – la nivel celular.

Echinaceea poate ajuta
la prevenirea a două infecţii deosebit de comune: influenza şi guturaiul. Efectul optim se obţine dacă utilizarea se începe o dată cu debutul primelor simptome. Cercetări au demonstrat faptul că echinaceea este utilă chiar şi în cazurile în care administrarea se face după apariţia simptomelor specifice influenzei sau guturaiului, cum ar fi durerile, febra sau înfundarea căilor respiratorii.

În cursul meta-analizei efectuate de Universitatea din Connecticut s-a dovedit
faptul că echinaceea are capacitatea de a reduce riscul apariţiei guturaiului cu 58%, respectiv poate scurta perioada de convalescenţă cu 2 zile.

În medicina
tradiţională chinezească, efectul imunostimulator şi preventiv al acestei plante este cunoscut şi utilizat de mai multe milenii.


Utilizare / Administrare:

3x1 capsule/zi


Capsulele se înghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Alte articole din Immuno :

» Immuno ( 100 capsule )