CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Memorio

Memorio ( 100 capsule )


Pret DEPOZIT:       81 RON
Pret CATALOG:    101 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse. | Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: Vita Crystal Research
Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


Principalele domenii de acţiune:

  • îmbunătăţirea memoriei;
  • ameliorarea capacităţii de amintire;
  • facilitarea procesului de învăţare;
  • creşterea capacităţii de concentrare;
  • prevenirea maladiei Alzheimer la vârstnici.

Componente principale:

lecitină, extract de bacopa (20%), rhodiola rosea (5%), Panax ginseng, carbonat de magneziu, coenzima Q10 (10%), clorhidrat de L-carnitină, sorg, sâmburi de struguri, acetat de zinc, vitamina B6 (piridoxina), vitamina B9 (acid folic), gelatină.


 • Rădăcina arctică (Rhodiola Rosea):
Extractul obţinut din planta Rhodiola rosea are un efect adaptogen dovedit. Extractul are şi efect antiinflamator şi de reducere a durerii. Contribuie la asigurarea condiţiei fizice şi intelectuale optime, funcţionarea normală a sistemului circulator, respectiv aprovizionarea celulelor cu oxigen şi substanţe nutritive.
 • Rădăcina de Ginseng (Panax Ginseng):
Rădăcina de ginseng poate contribui la menţinerea unei condiţii fizice şi intelectuale corespunzătoare.
Printre efectele plantei Panax Ginseng se enumeră şi următoarele:
- îmbunătăţeşte capacitatea de amintire;
- ameliorează toleranţa la stres, prezintă efect anti-stres;
- creşte performanţa fizică şi intelectuală;
- s-a observat că are efect benefic asupra funcţionării muşchilor şi a metabolismului energetic la nivel muscular;
- întârzie apariţia stărilor de oboseală, sporeşte producţia de endorfine (hormonii fericirii);
- are efect calmant şi antialgic.
 • Coenzima Q10 (Ubichinona):
Intervine în producţia de energie la nivel celular. Asigură aportul energetic în situaţii de nevoi crescute, cum ar fi solicitarea fizică şi intelectuală sporită, suprasolicitarea, respectiv în cazul muşchilor expuşi unui consum energetic ridicat (ex. musculatura scheletică, miocardul).
 • Lecitina:
A fost identificată pentru prima oară de chimistul francez Maurice Gobley în anul 1846. În organism lecitina se găseşte la nivel celular, şi cu toate că nu este considerată un agent nutritiv esenţial, joacă un rol cheie în fluxul nutrienţilor şi substanţelor reziduale la acest nivel.
Printre efectele lecitinei se enumeră şi următoarele:
- efectul de îmbunătăţire a memoriei;
- efectul benefic asupra sistemului nervos;
- ameliorarea performanţei fizice.
Un aport zilnic de 1,5g lecitină poate contribui la menţinerea funcţionării sănătoase a creierului şi sistemului nervos.
 • Colina (vitamina B8):
Contribuie la menţinerea integrităţii membranei celulare şi intervine în numeroase procese biologice elementare, cum ar fi schimburile informaţionale la nivel celular, aportul energetic şi comunicarea intracelulară. Colina contribuie la funcţionarea corespunzătoare a sistemului nervos.
 • L-carnitina:
Rolul acesteia constă în legarea acizilor graşi şi transportul acestora la nivelul centrului energetic al celulelor, unde are loc valorificarea lor ca şi combustibili, cu alte cuvinte, intervine în metabolismul lipidic şi procesele energetice de la nivel celular.
 • Magneziul:
Este o substanţă minerală de importanţă vitală pentru om. Are rol în funcţionarea echilibrată a sistemului nervos. Intervine şi în toate procesele metabolice din organism, este indispensabil funcţionării a mai multor sute de enzime, ca şi pentru sinteza de acizi nucleici, proteine şi lipide.
 • Zincul:
Are rol în funcţionarea normală a sistemului nervos şi capacitatea intelectuală.
 • Vitamina B6:
Este o vitamină hidrosolubilă, cunoscută şi sub denumirea de piridoxină. Principalul său rol constă în transformarea aminoacizilor. Carenţa acestei vitamine duce la afecţiuni cutanate, inflamarea nervilor periferici, anemie şi apariţia tulburărilor nervoase însoţite de spasme epileptiforme. Se recomandă administrarea de vitamină B6 şi în caz de migrenă. Influenţează starea de dispoziţie şi funcţionarea creierului.
 • Vitamina B9 (acidul folic):
Este o vitamină din familia vitaminelor B, principalul său rol fiind în procesele biochimice de sinteză a acidului dezoxiribonucleic (ADN). Este eficace şi în ameliorarea stărilor depresive la vârstnici.


Utilizare / Administrare:


3x1 capsule /zi, în funcţie de nevoi 3x2 capsule pe zi.Capsulele se înghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!


Alte articole din Memorio:

» Memorio ( 100 capsule )