CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Visio

Visio ( 100 capsule )


Pret DEPOZIT:       64 RON
Pret CATALOG:      80 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT (catalog tiparit, pe care il veti primi in colet) cu produsele Vita Crystal pentru a le putea studia mai bine sau pentru a le prezenta prietenilor sau cunoscutilor dvs., ajutand astfel si alti oameni.

Purifica APA! Imbunatateste-ti SANATATEA!

Bagheta pentru purificarea si restructurarea apei


| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator:
Vita Crystal Research
Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


VISIO - un supliment alimentar sub forma de capsule cu continut in afine negre si vitamine.

Pentru functionarea optima a ochilor! Pentru o vedere clara in orice situatie!

Ochiul este cel mai important organ de simt, de care ne folosim tot timpul, din acest motiv pastrarea vederii este de o importanta covārsitoare. Diferite boli ne pot periclita vederea: ex. diabetul zaharat, ateroscleroza, hipertensiunea arteriala. Anumite activitati ne solicita mai mult ochii, acestia obosind datorita concentrarii sustinute : ex. munca pe calculator, condusul.

Principalele domenii de acţiune:

  • Imbunatatirea vederii;
  • Prevenirea si tratarea afectiunilor oculare la vārstnici;
  • Protectia ochiului impotriva factorilor nocivi;
  • Prevenirea glaucomului si cataractei;
  • Pastrarea sanatatii ochiului.

Componente principale:

afine negre, sāmburi de struguri, vitamina C (acid ascorbic), vitamina E acetat 50%, luteina, beta-caroten, acetat de zinc, sulfat de cupru, gelatina.
 
Principii active in doza zilnica recomandata:

                                            3 capsule                      6 capsule
Afine negre                             886 mg                         1772 mg
Vitamina C (acid ascorbic)         80 mg RDA 100%            160 mg RDA 200%
Vitamina E                              6 mg RDA 50%               12 mg RDA 100%
Zinc                                      5 mg RDA 50%               10 mg RDA 100%
Cupru                                    1 mg RDA 100%              2 mg RDA 200%

  • Luteina:
Alaturi de beta-caroten, luteina face parte din familia compusilor numiti carotenoide. Principalele surse naturale de luteina sunt spanacul si alte legume cu frunze de culoare verde inchis. Luteina are capacitatea de a absorbi radiatiile ultraviolete nocive si poate neutraliza radicalii liberi de la nivelul retinei (aria fotosensibila a ochilor), scazānd astfel riscul aparitiei degenerarii maculare, a afectiunilor oculare la vārstnici si riscul pierderii vederii. Un aport de 6 mg luteina pe zi in cadrul unei alimentatii sanatoase, poate contribui la pastrarea sanatatii ochiului. Corpul uman nu poate sintetiza luteina indispensabila vederii, motiv pentru care aportul acestui compus trebuie asigurat prin alimentatie. Luteina contribuie la mentinerea sanatatii  ochiului. Este componenta retinei si a cristalinului. Reprezinta un antioxidant natural pentru ochi. Protejeaza ochii de efectele nocive ale luminii.
  • Fructele de afin negru (Vaccinium Myrtillus Fruit):
Antocianidele cu efect antioxidant din compozitia afinelor negre ajuta la mentinerea functionarii normale a retinei. Antocianidele pot contribui si la mentinerea nivelului fiziologic al continutului de colagen din ochi. Efectul benefic exercitat asupra sistemului circulator se manifesta si la nivelul vascularizarii ochiului, astfel afinele negre pot contribui la prevenirea si tratamentul diferitelor afectiuni oculare. Cercetari
in domeniu au demonstrat faptul ca aceasta planta este eficienta in tratarea glaucomului, cataractei si a afectiunilor retinei din diabet, respectiv poate ameliora si nictalopia.
  • Vitamina A:
Este indispensabila vederii normale. Contribuie la pastrarea sanatatii ochiului. Carenta acestei vitamine se manifesta in fazele incipiente prin deteriorarea vederii nocturne si a adaptarii ochiului la intuneric. Carenta sustinuta a vitaminei A duce si la deteriorarea vederii diurne, fenomen care in timp devine ireversibil, putānd cauza pierderea definitiva a vederii.
  • Zincul, vitamina C, vitamina E, beta-carotenul si cuprul in combinatie:
Aceasta combinatie poate ajuta la pastrarea sanatatii ochilor la vārstnici. Datorita efectului antioxidant, aceste vitamine si saruri minerale pot intārzia imbatrānirea ochiului.


Utilizare / Administrare:

3x1 capsula pe zi, in caz de nevoie 3x2 capsule pe zi.


Capsulele se īnghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot īnlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Alte articole din Visio:

» Visio ( 100 capsule )