CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Ostemo

Ostemo (100 capsule)


Pret DEPOZIT:       50 RON
Pret CATALOG:      63 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse.| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: Vita Crystal Research
Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


OSTEMO - Oase puternice si dupa vârsta de 50 ani!

Principii active vegetale si vitamine pentru integritatea oaselor si a coloanei!


Osteoporoza - Reprezinta scaderea masei osoase si a continutului in oxid de calciu, fenomen care este insotit de friabilitate osoasa ridicata si cresterea riscului de fracturi spontane si patologice. insasi denumirea bolii sugereaza prezenta oaselor poroase si cavernoase. Structura normala a tesutului osos este mentinuta la adulti prin functionarea armonioasa si echilibrata a proceselor de osteogeneza si osteoliza. Masa osoasa sufera modifi cari in functie de vârsta, in copilarie predomina procesele de crestere a masei osoase, iar o data cu avansarea in vârsta fenomenul se inverseaza. Masa osoasa inregistreaza o crestere pâna la vârsta de 25-30 ani, urmând apoi faza de scadere a masei osoase, cu slabirea osului. Pierderile osoase fi ziologice sunt de 3-5% pe an. Boala secolului – osteoporoza – afecteaza intr-o anumita masura intreaga populatie. O caracteristica a acestei boli este lipsa simptomelor de-a lungul a numerosi ani, bolnavul nefiind constient de procesul insidios afl at in curs de desfasurare.

Principalele domenii de acţiune:

  • osteoporoza, procesul de formare a cartilajelor.

Componente principale:

Condroitin-sulfat 30% (cartilaj de rechin), carbonat de calciu 30%, carbonat de magneziu 30%, L-lizina.


  • Condroitin-sulfatul:
Cunoscut si sub denumirea de glicozaminoglican, este principalul element structural al oaselor si cartilajelor. Mentine starea de sanatate a cartilajelor prin facilitarea patrunderii apei si a elementelor nutritive la acest nivel. in acelasi timp face posibil tranzitul altor tipuri de molecule la nivelul cartilajelor, fenomen de o importanta vitala, dat fiind faptul ca tesutul cartilaginos nu este vascularizat. Cercetari demonstreaza capacitatea controitin-sulfatului de a favoriza regenerarea cartilajelor afectate, prin transportul de apa si elemente nutritive la nivelul suprafetelor afectate, crescând astfel rezistenta si elasticitatea tesutului conjunctiv. Cercetarile demonstreaza si efectul condroitinei de favorizare a vindecarii in caz de fracturi, respectiv alte maladii osoase.
  • L-lizina:
Este un aminoacid esential, ceea ce inseamna ca nu poate fi sintetizat de catre organism (aportul acestuia fi ind asigurat prin alimentatie), indispensabil proceselor de crestere, regenerarii tisulare, procesului de vindecare, respectiv sintezei hormonilor si enzimelor, necesare in procesul de crestere si formare osoasa la copii. Intervine in formarea si mentinerea tesutului osos si muscular, grabind procesele regenerative. Procesele de regenerare celulara necesita prezenta lizinei, in vederea formarii, sustinerii si vindecarii oaselor, muschilor si altor tesuturi.
  • Calciul:
Contribuie la consolidarea masei osoase, incetinirea procesului de degradare osoasa o data cu inaintarea in vârsta, respectiv la mentinerea echilibrului acido-bazic al organismului. Calciul este indispensabil proceselor de osteogeneza, respectiv joaca un rol in transmiterea impulsurilor nervoase, in contractia musculara si coagularea sângelui. Procesele de incorporare si eliminare a calciului din oase se afl a in echilibru in cazul adultilor tineri. in osteoporoza, respectiv periostita, acest echilibru este perturbat, cantitatea de calciu incorporata scazând in comparatie cu cea eliberata din oase, ducând la slabirea structurii osoase si cresterea friabilitatii acestora. Femeile au nevoie de un aport de calciu crescut in comparatie cu barbatii. O data cu scaderea nivelului de estrogeni in menopauza, are loc si scaderea nivelului calciului.
  • Magneziul:
Organismul adult contine in medie circa 25-30 grame de magneziu. Circa 50-50% din aceasta cantitate se gaseste la nivelul oaselor. Magneziul este indispensabil proceselor biologice importante, intervine in procesele generatoare de energie, sinteza acizilor nucleici si a proteinelor, functionarea sistemului nervos si muscular, formarea dintilor si oaselor. Magneziul, in calitate de element structural important al oaselor, poate avea rol in prevenirea si tratamentul osteoporozei.


Utilizare / Administrare:


3x1 capsule pe zi.Capsulele se înghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Alte articole din Ostemo:

» Ostemo (100 capsule)