CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Vitamine si minerale » Vitamine si minerale cu taurina

Toate intr-unul singur: Vitamine si Minerale 60*60 capsule

Pret DEPOZIT:    133 RON
Pret CATALOG:   166 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT (catalog tiparit, pe care il veti primi in colet) cu produsele Vita Crystal pentru a le putea studia mai bine sau pentru a le prezenta prietenilor sau cunoscutilor dvs., ajutand astfel si alti oameni.


TE FELICITAM pentru ca ai ales sa folosesti produsele naturale de exceptie ale Institutului de Cercetare Vita Crystal Research!

| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: 
Vita Crystal Research

Cantitate: 2*60 capsule
Tip produs: cutie cu 2*60 capsule


Nu lăsaţi bolile să vă doboare, nu vă daţi bătuţi - "All in" (Toate intr-unul singur)!

Energie maximă! O adevărată bombă de vitamine! Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în vitamine, minerale, taurină şi polifenoli. 

Este pe deplin cunoscut faptul că un regim alimentar bogat în vitamine, minerale şi polifenoli asigură menţinerea unor nivele energetice optime în celule şi stimularea mecanismelor de apărare ale organismului. Spre exemplu, precum prezenţa vitaminei D3 este necesară pentru absorbţia calciului, în mod asemănător şi alte substanţe au capacitatea de a-şi potenţa reciproc acţiunea la administrare concomitentă. Szent Györgyi Albert a  afirmat faptul că un preparat este cu atât mai eficient cu cât conţine mai multe principii active. 

PREVENT: A. capsule: complex de Bioflavonoide, Taurină. Acest grup de principii active este responsabil de scăderea numărului radicalilor liberi, respectiv asigură primul nivel de energizare a organismului. Flavonoidele facilitează asimilarea eficientă a vitaminelor şi substanţelor minerale. 
MULTI: B. capsule: vitamine, substanţe minerale, oligoelemente, aminoacizi. Mai conţine şi alte substanţe active cu efect revigorant şi de stimulare a metabolismului: vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D3, vitamina E, acid folic (B9), biotină, vitamina K1, zinc, fosfor, iod, carbonat de calciu, crom, magneziu, mangan, molibden, cupru, seleniu, fier, luteină, inulină, ceai verde.

Indicatii terapeutice:

Este un complex de vitamine şi substanţe minerale complet!
Preparatul de faţă conţine ansamblul vitaminelor, substanţelor minerale, flavonoidelor şi aminoacizilor de care organismul nostru are nevoie în fiecare zi. Preparatul este indicat persoanelor conştiente de sănătatea lor şi care doresc să asigure necesarul de principii active pentru organism prin simpla administrare a câtorva capsule pe zi.

Componente principale:

L-taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe  negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină.

Utilizare / Administrare:

2x (1+1) capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă. 

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! 

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.