CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Vitamine si minerale » Vitamine si minerale cu taurina

Calciu+D3+Taurina FlaVitaMin 100 capsule

Pret DEPOZIT:    74 RON
Pret CATALOG:   93 RON


Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT (catalog tiparit, pe care il veti primi in colet) 
cu produsele Vita Crystal pentru a le putea studia mai bine sau pentru a le prezenta prietenilor sau cunoscutilor dvs., ajutand astfel si alti oameni.


TE FELICITAM pentru ca ai ales sa folosesti produsele naturale de exceptie ale Institutului de Cercetare Vita Crystal Research!

| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: 
Vita Crystal Research

Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, calciu, vitamina D3 şi polifenoli. Calciul în combinaţie cu vitamina D3 îşi potenţează reciproc absorbţia.

Calciul este necesar menţinerii structurii oaselor şi dinţilor, respectiv în scopul asigurării funcţionării optime a muşchilor şi sistemului nervos.
Calciul este un element biogen, indispensabil tuturor organismelor vii. Sărurile de calciu stau la baza sistemului osos şi a danturii tuturor organismelor vertebrate. Calciul apare însă şi în muşchi, sânge şi alte lichide biologice, respectiv organe.
Calciul joacă un rol important în nutriţie. Prezenţa lui este indispensabilă în copilărie în scopul dezvoltării armonioase a scheletului osos şi dinţilor, din acest motiv alimentaţia copiilor şi adolescenţilor trebuie să conţină cantităţi adecvate de calciu.  

Vitamina D3 joacă un rol important în formarea şi menţinerea unui schelet şi a unei danturi sănătoase şi puternice. Vitamina D3 favorizează absorbţia calciului, prezenţa acestei vitamine fiind totodată necesară şi depozitării calciului la nivelul oaselor. 
Carenţa acestui element duce la apariţia rahitismului. La bătrâneţe, structura ţesutului osos devine mai rarefiată, fenomen care duce la apariţia osteoporozei.  Această maladie poate fi asociată cu tulburări în metabolismul calciului la nivel osos. Deseori, osteoporoza este diagnosticată într-o fază avansată, când datorită pierderilor osoase abundente, oasele devin friabile. În aceste condiţii, vindecarea fracturilor devine foarte dificilă. 

Indicatii terapeutice:
  • întăreşte oasele şi dinţii;
  • util in functionarea optima a muschilor si a sistemului nervos;
  • prevenirea, respectiv ameliorarea osteoporozei.

Componente principale:

taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe  negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), vitamina D3. 


Utilizare / Administrare:

3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.