CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Vitamine si minerale » Vitamine si minerale cu taurina

Calciu+Taurina FlaVitaMin 100 capsule

Pret DEPOZIT:    40 RON
Pret CATALOG:   50 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT (catalog tiparit, pe care il veti primi in colet) cu produsele Vita Crystal pentru a le putea studia mai bine sau pentru a le prezenta prietenilor sau cunoscutilor dvs., ajutand astfel si alti oameni.


TE FELICITAM pentru ca ai ales sa folosesti produsele naturale de exceptie ale Institutului de Cercetare Vita Crystal Research!

| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: 
Vita Crystal Research

Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


Supliment alimentar sub formă de capsule  cu conţinut în taurină, calciu şi polifenoli. 

Facilitează absorbţia fierului, ameliorează stările de insomnie, întăreşte oasele şi dinţii, îmbunătăţeşte activitatea sistemului nervos.    

Calciul este cel mai abundent element mineral din organism. Din cele circa 1-1,5 kg de calciu conţinute în medie de corpul uman, 99% se găsesc la nivelul oaselor şi a dinţilor. Calciul este indispensabil formării acestora, dar intervine şi în procesul de coagulare, neurotransmisie şi contracţie musculară. Cea mai cunoscută acţiune a calciului este prevenirea osteoporozei.

Calciul are rol şi în scăderea tensiunii arteriale, dar mecanismul de acţiune al acestui proces este foarte complicat şi încă nu este pe deplin elucidat. Nivelul calciului în sânge este reglat de hormonul produs de glanda paratiroidă, aportul scăzut de calciu determinând creşterea nivelului acestui hormon şi implicit creşterea tensiunii arteriale. 

Un aport ridicat de calciu poate însă avea efecte benefice la femei în perioada post-menopauză, în prevenirea afecţiunilor cardio-vasculare. Datorită proprietăţii sale de a reduce absorbţia oxalaţilor – prezenţi în majoritatea alimentelor – calciul poate contribui la scăderea riscului apariţiei calculilor renali. Cu toate acestea, persoanele care au avut în antecedente calculi renali (pietre la rinichi) sunt sfătuite să consulte un medic înaintea suplimentării regimului lor alimentar cu calciu, deoarece un aport prea ridicat al acestui element va avea efecte opuse celor prezentate mai sus.

La nivelul tractului intestinal, calciul are capacitatea de a lega parţial grăsimile şi colesterolul. În acest sens, cercetări în domeniu sugerează utilizarea calciului în scopul facilitării reducerii nivelului de colesterol.

Experimente efectuate pe animale au evidenţiat rolul calciului în formarea ovulului la femele. Cu toate că până în prezent rolul exact al calciului nu este pe deplin cunoscut, oamenii de ştiinţă sunt încrezători în faptul că cercetări viitoare vor evidenţia importanţa acestui element în funcţionarea ovarelor la femeie, permiţând tratarea unor disfuncţii cum ar fi ovarul polichistic.

Prin diferite mecanisme de acţiune, calciul poate exercita şi un efect antitumoral la nivelul colonului.  Majoritatea studiilor au arătat că o dietă bogată în calciu poate contribui la scăderea riscului apariţiei cancerului de colon


Indicatii terapeutice:
  • facilitează absorbţia fierului;
  • ameliorează stările de insomnie;
  • întăreşte oasele şi dinţii;
  • îmbunătăţeşte activitatea sistemului nervos;
  • are un rol esenţial în prevenirea osteoporozei

Componente principale:

taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe  negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere).


Utilizare / Administrare:

3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă! 

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.