CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Vitamine si minerale » Minerale si oligoelemente

Calciu coral (100 capsule)


Pret DEPOZIT:    113 RON
Pret CATALOG:   
141 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 100 capsule
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 23.1


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:Compozitia coralilor Sango din Okinawa, este foarte asemanatoare cu cea a scheletului omenesc. Produsul obtinut din acestia, Calciu Coral, asigura organismului calciu, contribuie la mentinerea densitatii osoase, la incetinirea procesului de osteoporoza care apare odata cu inaintarea in varsta precum si la mentinerea echilibrului acido-bazic al organismului.

Apa de coral, bogata in substante minerale, este considerata ca avand o compozitie in oligoelemente foarte asemanatoare cu a scheletului uman si a fluidelor din corp. Consumand aceasta apa, putem obine un echilibru acido-bazic optim in organismul nostru.

Calciu Coral mareste PH-ul mediului extracelular, realizand astfel un mediu mai alcalin. Mediul alcalin este unul dintre principalii factori care impiedica distrugerea tesuturilor, incetineste imbatranirea si impiedica  imbolnavirea organelor.

Femeile de obicei au nevoie de un aport mai mare de calciu decat barbatii. Dupa menopauza, in organismul femeii scade nivelul de estrogen, paralel cu aceasta scade si nivelul de calciu, de aceea administrarea de Calciu Coral este foarte utila prevenirii manifestarilor datorate menopauzei.

Administrare: 

4 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

Valoarea nutritiva în doza zilnica / 4 capsule:

Calciu  320 mg DZR 40 %
Magneziu  160 mg DZR 42,6 %

Total polifenoli 13,3 mg din care:

– flavonoide  9,3 mg
– resveratrol  0,0066 mg

* DZR – doza zilnica recomandata pentru adulti, în procente

Componente principale: 

SMP (Sango Mineral Powder), Flavin7 (complex bioflavonoide).

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.