CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Olimpiq StemXcell » Olimpiq stimulare 75%


Olimpiq stimulare 75%


olimpiq stemxcell stimulare 75%, celule stem, stimulare celule stem, tratament cu celule stemDupă 1-3 ore de la administrare, numărul celulelor stem din sāngele periferic creşte cu cel puţin 75 %!

Celulele stem adulte


Se produc īn măduva osoasă, ajung īn circuitul sangvin si prin intermediul acestuia la ţesuturi unde īndeplinesc o funcţie vitală īn regenerarea organelor. Odată cu īnaintarea īn vārstă, producerea celulelor stem scade considerabil. Posibilităţile folosirii celulelor stem īn organism sunt multiple. Se pot transforma, adică prin diferenţiere pot forma orice alt tip de celulă. Dacă sunt disponibile mai multe celule stem īn sānge, atunci funcţiile de regenerare ale organismului se pot amplifica şi totodată capacitatea scăzută de funcţionare a organelor se poate īmbunătăţi.
Cu cāt sunt mai multe celule stem adulte īn sānge, cu atāt e mai bine pentru organism.
Acesta este fenomenul care a revoluţionat cercetările medicale din zilele noastre. Numărul  mare de celule stem adulte este esenţial pentru restabilirea stării de sănătate. Celulele stem adulte din măduva osoasă constituie sistemul natural de regenerare al organismului.


Drumul celulei stem

Celula stem adultă este eliberată din măduva osoasă īn circuitul sangvin, de unde ajunge la organe şi se transformă intr-o celula a organului respectiv. Dacă un organ nu funcţionează optim, atunci el trimite un mesaj biochimic către măduva osoasa, care recunoaşte informaţia şi eliberează celulele stem adulte. Acestea vor ajunge la organul respectiv, recunoscāndu-l şi se vor transforma īntr-o celulă specifică a acestuia. Astfel, organul se poate regenera.
Īn prezent problema cea mai importantă a cercetării celulelor stem este multiplicarea celulelor stem adulte. Dacă putem convinge organismul să producă, pe cale naturală, mai multe celule stem adulte, atunci el este capabil singur să vindece organele afectate, īn caz de boală, accident sau pur şi simplu de īmbătrānire.


Din acesta categorie va recomandam:

Olimpiq StemXCell +75% ( 30x30 capsule)

logo
Pret DEPOZIT:    365 RON       Pret CATALOG:   456 RONPentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse. | Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |Producator: Vita Crystal ResearchCantitate: 30x30 capsuleTip produs: capsuleDupă 1-3 ore de la administrare, numărul ...[detalii]

Olimpiq StemXCell +75% (60x60 capsule)

logo
Pret DEPOZIT:    660 RON       Pret CATALOG:   825 RONPentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse. | Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |Producator: Vita Crystal ResearchCantitate: 60x60 capsuleTip produs: capsuleDupă 1-3 ore de la administrare, numărul ...[detalii]