CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Rodie

Rodie 100 capsule


Pret DEPOZIT:    95 RON
Pret CATALOG:   119 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse. | Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |

Producator: Vita Crystal Research

Cantitate: 100 capsule
Tip produs: cutie


Timp de milenii, rodia (Punica granatum) a fost respectată din punct de vedere spiritual şi terapeutic, atât în Asia cât şi în Orientul apropiat. A fost considerată din antichitate un tonic care acționează atât la nivelul corpului cât și la nivelul psihicului.

Știinţa medicală modernă a descoperit însă recent calitățile terapeutice ale acestui fruct deosebit, care are din ce în ce mai multe succese terapeutice atât în cazul bolilor de inimă, cât și în prevenirea și tratarea cancerului.

Indicatii terapeutice:
  • Efectul antitumoral se datorează acidului elagic, care este un component polifenolic al rodiei.

    Cum funcţionează?

    Durata de viaţă a celulelor sănătoase este de 120 de zile şi este urmată de moartea fiziologică (apoptoza). Celulele moarte sunt înlocuite apoi cu celule noi, sănătoase. În schimb celulele canceroase nu urmează acest ciclu, ci se înmulţesc într-un mod necontrolat prin diviziune. S-a constatat că acidul elagic induce moartea celulelor canceroase, fără însă a dăuna celulelor sănătoase. Acestă acţiune se explică astfel: acidul elagic este prezent în rodie legat de glucoză; celulele canceroase necesită de 15 ori mai mult glucoză decât celulele normale și astfel ele consumă glucoza din rodie, dar o dată cu aceasta ajunge la ele și acidul elagic legat de respectiva glucoză. Odată pătruns în celulele canceroase, acidul elagic își desfășoară acţiunea antitumorală, distrugându-le. Bioflavonoidele din rodie scad procesul de dezvoltare a vaselor sanguine în jurul tumorii (angiogeneza), astfel având cel mai puternic efect antitumoral.
  • Vitaminele și antioxidanţii din compoziţia rodiei au efecte benefice în: menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular, reglarea coeficientului aterosclerotic (LDL/HDL), prevenirea trombozelor, scăderea tensiunii arteriale sistolice și prevenirea arterosclerozei.
  • Ajută de asemenea în cazul oboselii cronice și în cazul anemiei.
  • Prin conţinutul de estrogeni, poate ameliora simptomele neplăcute ale menopauzei.
  • Are efect antiinflamator, împiedică producerea enzimelor care afectează cartilajul articular, prevenind astfel artroza.
  • La bărbaţi scade riscul de apariţie a prostatitei.

Componente principale:

rodie, Flavin7 (complex de bioflavonoide).

Valoarea nutritivă/ 1 capsulă:

acid elagic 32 mg, polifenoli totali 10,6 mg din care flavonoide 7,4 mg şi resveratrol 0,005 mg.

Utilizare / Administrare:

1-3 capsule pe zi sau la recomandarea medicului. Capsulele se înghit cu multă apă. 

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! 

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.