CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Sfecla Rosie

Sfecla rosie 250 capsule


Pret DEPOZIT:    40 RON
Pret CATALOG:   50 RON

 
Pentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse.


| Comanda ACUM! Despre livrare si plata |

Producator:Vita Crystal Research

Cantitate: 250 capsule
Tip produs: cutie


Efectele benefice ale sfeclei asupra sănătăţii sunt cunoscute încă din vechime. Calităţile majore al acestei plante se datorează conţinutului mare de vitamine, minerale şi fitocompuşi. Este foarte bogată în acid folic, de aceea poate fi consumată cu încredere şi de către femeile însărcinate.

Indicatii terapeutice:
  • Sfecla este cunoscută şi în medicina populară ca un bun regenerator al sângelui deşi conţinutul de fier nu este mai mare decât al altor plante. Acest efect pozitiv asupra sângelui se datorează faptului că organismul valorifică mai uşor substanţele active din sfeclă.
  • Are conţinut substanţial de pectină, care ajută la eliminarea metalelor grele şi a colesterolului în surplus din organism.
  • Are efect de detoxifiere a ficatului ajutându-l să elimine grăsimile depozitate aici. Sfecla roşie conţine foarte multe substanţe hepatoprotectoare.
  • Combinaţia unică de sodiu şi potasiu (10:1) contribuie la dizolvarea şi eliminarea depunerilor de calciu din organism (de ex. în litiaza renală sau cea biliară).
  • Conţinutul de potasiu şi magneziu are efect benefic asupra tensiunii arteriale, inimii şi sistemului nervos.
  • Are efect întăritor, ajută la creşterea celulelor, creşte calitatea vieţii bolnavilor în convalescenţă şi ajută la înlăturarea simptomelor răcelii şi gripei.
  • Sfecla ameliorează simptomele neplăcute ale menopauzei.

Componente principale:

sfeclă roşie şi Flavin7 (complex de bioflavonoide).

Valoarea nutritivă / 1 capsulă:

pulbere din sfeclă roşie 200 mg, carbonat de magneziu 57,5 mg - din care magneziu 23 mg (7,7% DZR), Flavin7 (complex de bioflavonoizi) total polifenoli 3,3 mg din care flavonoizi 2,3 mg.

Utilizare / Administrare:

1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.
Capsulele se înghit cu multă apă!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.