CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Stonebreaker

Stonebreaker (ochii soricelului sau chanca piedra saxifraga) ( 100 capsule )


Pret DEPOZIT:    65 RON
Pret CATALOG:  
 81 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 100 cps
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 12.7


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:STONEBREAKER ( capsule care contin planta Ochii soricelului sau iarba Chanca piedra saxifraga)pentru dizolvarea si eliminarea pietrelor de la rinichi sau de la vezica biliara (in special pietrele pe baza de calciu)


In fiecare tara tropicala unde creste, iarba Chanca piedra saxifraga are o istorie indelungata in demersul medicinii traditionale de a utiliza plantele. Originara de pe malurile Amazonului si din alte zone tropicale ale lumii, este o planta perena care este folosita cu succes de multa vreme pentru dizolvarea si eliminarea pietrelor de la rinichi sau de la vezica biliara (in special pietrele pe baza de calciu).

De la jumatatea anilor 1960, chanca piedra este in centrul multor cercetari asupra plantelor, pentru a defini substantele sale active si efectele benefice terapeutice ale acestora. In 1999, intr-un studiu clinic in vitro, s-a demostrat ca chanca piedra contine oxalat de calciu care are un efect puternic de impiedicare a formarii cristalelor (materia de baza a celor mai multe pietre de rinichi). De asemenea, atunci s-au semnalat si proprietatile de relaxare usoara a muschilor si efectele antispastice. Cercetatorii presupun ca miorelaxarea produsa in canalul urinar si biliar usureaza eliminarea pietrelor din acestea.

Dr. Wolfram Wiemann (Nürnberg, Germania) a tratat peste 100 pacienti cu litiaza renala utilizand chanca piedra, pe care a procurat-o din Peru. Terapia s-a dovedit eficienta la 94% dintre bolnavi, acestia reusind sa elimine calculii urinari in decurs de 1-2 saptamani.

Efectul anti-hepatotoxic (protector al ficatului) este demonstrat de asemenea de cercetarile clinice. In urma unui studiu pe animale (sobolani) s-a constatat un efect impotriva actiunii hepatotoxice a alcoolului, cu normalizarea functiei hepatice a animalelor. La copiii cu hepatita acuta, tratati cu aceasta planta, functia hepatica s-a normalizat in decurs de 5 zile.

Un al treilea domeniu de cercetare a demonstrat efectul analgezic al plantei. Acest efect este de 7 ori mai intens comparativ cu cel al aspirinei. Chanca piedra este o sursa bogata de substante fitochimice. Efectul special se datoreaza glicogenului, bioflavonoidelor, alcaloizilor, elegitaninei si fenilpropanoidului, care se gasesc in frunzele plantei, in tulpina si radacina acesteia. In planta se mai gasesc si lipide, steroli si bioflavonoide. 

Atentie! Datorita actiunii atispastice si miorelaxante, administrarea este contraindicata la gravide! De asemeni se recomanda precautie in folosirea acestui produs de catre persoanele care au diabet sau care urmeaza a fi supuse unei interventii chirurgicale.
 

Principalele actiuni:
  • Scade posibilitatile de formare a pietrelor la rinichi;
  • Impiedica cresterea pietrelor deja existente si determina dizolvarea si eliminarea acestora;
  • Intensifica producerea secretiei biliare si a evacuarii vezicii biliare, astfel putand ajuta la eliminarea litiazelor biliare;
  • Amelioreaza durerile specifice sindromului colicativ.

Componente principale:

Phyllanthus niruri (Ochii soricelului), sorg si coaja de struguri rosii.


Administrare:

3x1 capsule/zi sau dupa recomandarea medicului, maxim 3x2 capsula/zi


Valoarea nutritiva / 1 capsula:

Phyllanthus niruri (Ochii soricelului) 250 mg, sorg si coaja de struguri rosii.