CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Terapii » Terapia prin masaj

Masajul sonor cu ajutorul bolurilor tibetane, o foarte buna metoda de relaxare


Masajul tibetan cu boluri sonore, utilizat in India cu mai bine de 5.000 de ani in urma, a fost patentat de germani in 1984, iar in prezent este folosit de peste 3.000 de practicieni din toata lumea. 

Bolurile tibetane sunt realizate din diferite metale si respecta o traditie veche din Himalaya. In timpul sedintei de masaj, acestea sunt asezate in jurul si pe corpul pacientului, iar apoi lovite usor cu un ciocanel. Pentru a obtine vibratii si sunete diferite, specialistii folosesc intre 9 si 13 boluri de marimi diferite, fiecare fiind adaptat unei parti a corpului.


  • Rezultatul consta intr-o adevarata simfonie pentru trup si suflet, creandu-se o armonie la nivelul fiecarei celule, caci sunetul risipeste tensiunile si elibereaza energiile creatoare. 
  • De asemenea, in acordurile regeneratoare ale sunetelor, porii pielii se deschid permitand produselor cosmetice sa patrunda mai usor si sa actioneze mult mai bine. 
  • Mai mult de atat, se elimina tensiunea din zona cefei, crampele abdominale, migrenele, se amelioreaza digestia si capacitatea de concentrare, se intareste sistemul imunitar si se amplifica destinderea si starea de confort.


Sursa: sanatate.bzi.ro

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.