CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Evenimente » Conferinte

Conferinta Internationala de Homeopatie

Asociaţia Medicală de Homeopatie organizează în perioada 5 – 8 mai 2011, în Centrul Internaţional de Conferinţe al Complexului Hotelier Parc din staţiunea Buziaş, a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale „Homeopatia, medicina mileniului III – Ştiinţă şi artă”, cu participarea extraordinară a dl. Dr. Jorgos Kavouras - PhD, Director de Studii la International Academy of Classi­cal Homeopathy (Alonissos - Grecia), Profesor de Homeopatie Clasică în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii “Friedrich Alexander” (Erlanngen - Ger­mania).

Deschiderea conferinţei va avea loc în data de 4 mai, ora 17.

00, la Primăria Municipiului Timişoara, cu prelegerea ”Nivele de sănătate – impor­tanţa lor în medicină şi particular în medicina homeopată”, susţinută de Dl. Dr. Jorgos Kavouras, urmată de intervenţia dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Director al ICA Research & Development. Manifestarea, la care sunt așteptați peste 120 de medici și farmaciști din întreaga ţară, va primi binecuvântarea a doi ierarhi, care vor fi prezenţi la acest moment, anume ÎPSS Iosif, mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, și PS Paisie Lugojanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei. La deschiderea congresului vor participa și decanii facultăţilor de medicină, respectiv, farmacie, din cadrul UMF Victor BabeșTimișoara, prof. dr. Doru Anastasiu și prof. dr. Carmen Cristescu.   Evenimentul poate fi urmărit on-line accesând site-ul www.primariatm.ro.

În faţa suferinţei de care avem parte în acest mileniu, într-o societate hipertehnicizată, participanţii la conferinţă se vor familiariza cu o metodă de homeopatie clasică verificată de 200 de ani, prezentată într-un mod simplu, profund şi extrem de logic”, a declarat dna Dr. Ofelia Lugojan - Ghenciu, preşedinta Asociaţiei Medicale de Homeopatie Timişoara.


Alături de terapie, pentru pacient sunt extrem de importante regimul de viaţă şi cel alimentar. Pentru a veni în sprijinul acestei idei, pe durata conferinţei, medicii participanţi şi publicul larg vor avea ocazia de a descoperi producători şi importatori de medicamente homeopate, produse bio şi organice în cadrul  primei ediţii a Târgului Bio de la Buziaş.

Asociaţia Medicală de Homeopatie organizează Şcoala de vară de homeopatie de la Lupşa, Atelierul lunar de homeopatie de la Altringen şi Conferinţa Internaţională de Homeopatie.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.