CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Evenimente » Umanitare

Doneaza o felicitare din inima, pentru Craciun

In perioada sarbatorilor Hope and Homes for Children Romania a lansat un magazin de felicitari. Felicitarile au fost realizate de copiii pe care organizatia i-a sprijinit de-a lungul timpului, copii din case familiale, asistenta maternala si centre de urgenta. Cumpara o felicitare din inima pentru cei dragi!

Cumparand felicitarile, oferiti mai mult decat o felicitare; oferiti si binele pe care-l faceti, sprijinind astfel familiile vulnerabile si copiii sa ramana alaturi de parintii lor.

Felicitarile pot fi personalizate cu logoul si cu un text al companiei sau al persoanei cumparatoare, in orice cantitate, pe tipar digital de inalta calitate.


Cu banii stransi din vanzari, Home and Homes for Children vrea sa sprijine copiii si familiile sa ramana impreuna, prin programul organizatiei de prevenire a abandonului. Cumparatorii vor fi informati despre ce anume se face cu banii (cati copii si cate familii au beneficiat de bani si in ce mod). Detalii despre cum puteti comanda felicitari sunt disponibile in sectiunea Cum comand.

Cei din mediul online care doresc sa se implice si sa ajute organizatia sa promoveze aceasta campanie, pot folosi unul din widget-urile disponibile, pe bloguri sau site-uri. Tinta asociatiei 100.000 de felicitari vandute pana de Craciun!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.