Marturii
CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Marturii » Marturii

Stenoza de canal lombosacrat degenerativ, paraplegie flasca de 9 luni instalata, lacunarism cerebral, atrofie cerebrala supra si subtentoriala, diabet zaharat insulino-dependent, poliartrita reumatoida de 12 ani
Sunt asistenta medicala si am recomandat produsele dv., rezultatele fiind exceptionale:

  • M.E. din Suceava, 74 ani, sex F, cu diagnostic: stenoza de canal lombosacrat degenerativ, paraplegie flasca de 9 luni instalata, lacunarism cerebral, atrofie cerebrala supra si subtentoriala, diabet zaharat insulino-dependent, poliartrita reumatoida de 12 ani, a inceput tratamentul cu Olimpiq StemXCell si Flavin7 din ianuarie 2009 in dozele recomandate de prospectele produselor si rezultatele au fost urmatoarele: la 3 luni de tratament a inceput sa se deplaseze cu cadrul prin casa, la 5 luni de tratament a inceput sa mearga fara cadru si sa coboare 3 etaje si sa le urce singura. Mentionez ca a fost examinata la Iasi de  specialisti neurologi cu RMN efectuat si interpretat la Iasi, si de specialisti din Tg.

    Mures, cu urmatoarele concluzii: nu prezinta indicatii de tratament neurochirurgical si este depasita ca potential de recuperare. Pacienta si astazi ia produsele Vita Crystal.

Eu personal si sotul meu cu probleme de sanatate luam zilnic PVG-ganoderma lucidum, cate 1 capsula/ zi si Coenzima Q10, iar sotul mai ia si Carnosic A in loc de Sermion, efectele fiind foarte bune.

Multumesc cercetatorilor din Ungaria pentru produsele exceptionale puse la dispozitia cetatenilor care doresc sa previna si sa trateze fara riscuri afectiuni posibile sau chiar instalate, regret ca medicii inca trateaza cu dispret si in necunostiinta de cauza sansele reale pe care le dau aceste produse.

D. Liliana din Iasi.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.