CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Articole » Virtutile terapeutice ale naturii

Lamaia - un produs miraculos contra cancerului


Lamaia este un produs miraculos pentru  uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia! Gustul ei este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul  sau in gradina dumneavoastra. Dupa cum stiti, lamaiul nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru varietatile sale de lamai si lime. Puteti sa consumati fructul in diverse moduri : puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet etc.

I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate tipurile de cancer.


Se considera, de asemeni, ca este un agent antimicrobian cu spectru larg, care  controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regleaza tensiunea arteriala crescuta si este antidepresiv, combate stress-ul si bolile nervoase.

Sursa acestei informatii este fascinanta. Ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de experimente efectuate in laborator dupa 1970, rezultatele au relevat ca sucul de lamaie  distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...

Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual in lume pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge  numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase!


Sursa: Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C. 819 N. Str Charles Baltimore, MD 1201(Institut de Sciences de la Santé , L.L.C. 819 N. Charles St, Baltimore, MD 1201)

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Comentarii:
1. Dodo la 20.02.2013 14:50:22
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm