CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Articole » Cuplu - Eros si Iubire

Cate ceva despre Femeie


Parca niciodata n-am vazut atit de multi oameni cu flori in mana in ziua de 8 martie ca in acest an! Daca ma gindesc bine, anul acesta chiar si eu am luat flori pentru mai multe persoane decit de obicei. Sper sa fie un semn bun, sa fie semn de infrumusetare a sufletelor noastre, de sporire a iubirii in lume, de imbogatire cu tandrete.

Respectul fata de femeie este in primul rind respectul fata de viata. Mereu neintelese, mereu prea putin iubite, femeile ramin un mister chiar si pentru ele insele.

Igiena intima a femeii

Pentru a fi mereu sanatoasa!


Fascinante, ambasadoare ale frumusetii si multor altor calitati sublime pe acest Pamint, reusesc adeseori doar prin simpla lor prezenta sa faca viata mai interesanta, lumina mai blinda, greutatile mai usoare, durerile mai suportabile, provocarile mai mari, competitivitatea mai acerba, autotransformarea mai dorita!

Sa le deslusim misterul sau doar sa le iubim? O dilema mereu de actualitate, un mister mereu in miscare, o putere nebanuita, insa aproape mereu adormita! Putine femei sint constiente de puterea pe care o au, cel putin asupra barbatilor, dar si, in general, asupra organizarii si dezvoltarii Vietii. Ne atrag, dar putini barbati si le doresc cu adevarat trezite, in deplinatatea puterilor lor!

In general, femeile au nevoie de mai multa incredere in ele insele, dar si de barbati capabili sa le asigure cadrul dezvoltarii plenare a sufletelor lor misterioase, coplesitoare, fascinante, complexe. O femeie puternica nu este femeia care si-a dezvoltat atribute specifice masculinitatii, ci femeia constienta de feminitatea ei, adusa la stadiul de exprimare plenara. Puterea unei femei nu vine din faptul ca stie sa traiasca pe picioarele ei, asa cum au ajuns sa creada multi barbati in zilele noastre, ci din faptul ca se poate abandona total misterului din propriul ei suflet, se poate abandona cu totul iubirii ca Principiu Etern si Absolut, se poate abandona emotiilor coplesitoare si inefabile.

Barbatii au o atractie mai mare fata de femeile asa-zis independente, dar fug de o femeie care li se abandoneaza cu totul, care ii copleseste cu iubire si li se daruieste fara rezerve, pentru ca in fata unei asemenea femei trebuie sa vii cu o masculinitate pe masura, cu o putere a verticalitatii de exceptie, cu o deschidere plina de curaj fata de misterele vietii. In fata unei femei capabile sa manifeste emotii cat intreg Universul trebuie sa creezi spatiul care sa le cuprinda, altfel produc dezastre si in tine si in ea. Pentru a genera atit de mult spatiu cit sa cuprinda sufletul unei femei indragostite, nu este chiar la indemana oricui! Si atunci preferam iubirile caldute, emotiile temperate!

Fie totusi ca… in vastitatea lumii, miraculoasele iubiri sa infloreasca! Fie ca femeile de exceptie sa intilneasca barbati exceptionali! Fie ca orice femeie si orice barbat sa traiasca o iubire exceptionala!

Iubirea sa ne trezeasca deopotriva pe toti!

Autor: Cristian Turcanu

Sursa: artadeatrai.ro

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.