CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Articole » Secrete / Dezvaluiri

75% dintre doctori refuza chimioterapia pentru ei insisi


Doctorii obisnuiau sa creada ca daca drenau sangele unei persoane bolnave, infectia „necurata” sau boala se va curata din corp, dar toata aceasta procedura nu facea decat sa inrautateasca starea persoanei bolnave. Bolnavul era din ce in ce mai slabit, incapabil sa lupte impotriva a indiferent ce ii invada organismul. Cel mai probabil pierdea batalia pentru viata in cel mai scurt timp.
 

Potrivit NaturalNews, cercetarile bazate pe chestionare cu itemi de alegere, continua sa arate ca 3 din 4 doctori si oameni de stiinta ar refuza chimioterapia pentru ei insisi, datorita efectelor devastatoare asupra intregului corp si a sistemului imunitar, dar si datorita ratei de succes extrem de scazuta.

 Pe deasupra, numai 2-4% dintre cancere raspund la chimioterapie, dovedind ca viata pacientului se poate prelungi. si totusi, este tratamentul prescris in mod obisnuit pentru orice fel de cancer.


Chestionarele au fost aplicate de catre cercetatorii de la McGill Cancer Center,  pe un esantion de 118 de doctori, toti experti in cancer. Doctorii au fost rugati sa-si imagineze ca au cancer si sa aleaga din 6 terapii „experimentale” diferite. Acestia nu numai ca au respins chimioterapia, dar au spus si ca nu le-ar permite membrilor familiilor lor sa parcurga aceste proces! Ce spune asta despre adevarata lor opinie referitoare la aceasta metoda arhaica?

Studiul are un efect profund asupra opiniei publicului larg despre tratamentele chimio in cea mai mare parte a societatii din Vest, in special in Statele Unite, care le foloseste mai mult decat orice alta natiune din lume. Lipsa de incredere aratata de catre doctori s-a extins asupra pacientilor si trecerea la remediile naturale este din ce in ce mai des intalnita. Mult mai des chiar decat la inceptul secolului 20, inainte de aparitia medicinei corupte, a produselor farmaceutice si a radiatiilor.

Nivelurile ridicate de toxicitate sunt exact ultimul lucru de care are nevoie o fiinta umana atunci cand lupta cu infectia, boala sau pneuomonia. Dereglarile auto-imune apar in principal atunci cand oamenii inghit chimicale din mancare, beau apa, isi fac vaccinuri care contin chimicale, consuma indulcitori artificiali sau se expun la poluarea din mediu. Chimioterapia precum popularul Cis-platinum, umple corpul cu toxine ingrozitoare, iar doctorii si oamenii de stiinta stiu asta, dar pentru ca FDA exileaza doctorii care prescriu vitamine, suplimente, ierburi sau super-food, chimioterapia este inca „recomandata”.

Calea prin care poti invinge cancerul este sa-ti detoxifiezi corpul si sa-ti construiesti un sistem imunitar gazda, nu sa acoperi un organ sau o tumoare cu chimicale care polueaza intreg organismul!

Gandeste-te asa: daca o persoana in varsta a avut un deget ranit si a avut nevoie de o compresa pentru a-l ajuta sa se vindece, l-ai scufunda pe batran intr-o piscina plina cu apa pentru mai multe zile la rand si ai astepta sa se vindece degetul?

Doctorii stiu cat de absurda este ideologia terapiei cu chimicale, dar cand o societate isi bazeaza mare parte a terapiei pe managementul cronic al ingrijirii, ei sunt in tacere siliti sa o sugereze sau sa isi gaseasca alta profesie. Chimioterapia are rezultate foarte slabe in cazul tumorilor solide ce apar in colon, plaman sau sani, asa cum s-a aratat in ultimii 10 ani si totusi unii doctori o „imping” in fata in incercarea de a intarzia tumoarea si cresterile malingne in acele zone ale corpului.

Ar putea fi o coincidenta extrema ca aproape 75% dintre doctori ar refuza chimioterapia pentru ei insisi si pentru membrii familiei lor, dar totusi o prescriu pentru 75% dintre pacientii lor? Pretul costisitor al chimioterapiei si probabilitatea „sprijinului banesc” al marilor companii de farmaceutice striga raspunsul „nu!”.

In cel mai bun caz, chimioterapia ar trebui luata in considerare ca tratament alternativ, dar pentru mai mult de 70 de ani medicina conventionala a deformat perceptia publicului despre medicina adevarata, asa ca daca se intampla sa faci cancer si doctorii iti spun ce ai de facut, ar fi  bine sa-i intrebi daca ar face acelasi lucru si pentru ei si familia lor.

Sursa: financiarul.ro 

www.naturalnews.com

Traducere: Catalina Rusin

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.